KAYISILI SOĞUK PAPATYA ÇAYI TARIFI

4 poşet Doğadan Papatya
2 tatlı kaşığı bal
4 adet kayısı
8-10 küp buz


Tarif:
"4 adet Doğadan Papatya Çay'ını 400 ml taze kaynatılmış su ile 5 dakika demleyin. Poşetleri çıkardıktan sonra 400 ml soğuk su ekleyin. İçine 2 tatlı kaşığı bal ekleyip, karıştırarak çözünmesini sağlayın. Ardından dilimlere ayrılmış kayısıları ekleyin. Son olarak 8-10 küp buz ekleyerek servis edebilirsiniz.

5 porsiyon 32 kcal/porsiyon "

İLGİNİZİ ÇEKECEK İPUÇLARI

Probiyotikli Yeşil Çay Açai Ananaslı Soğuk Çay

Probiyotikli Yeşil Çay Açai Ananaslı Soğuk Çay

Detaylı İncele

Elmalı, Avokadolu Ve Ispanak Karışımlı Yeşil Çay Tarifi

Detaylı İncele

Erikli Soğuk Earl Grey / Keyif

Detaylı İncele

Kayısılı Relax Soğuk Çay / Relax

Detaylı İncele